Gjør et kupp på solskjerming

Enas renhold i samarbeid med Far&Sun Solskjerming

Som kunde hos Enas Renhold gir vi deg tilgang til eksklusive priser på hele sortimentet til Far&Sun Solskjerming. Vårt partnerskap med Enas Renhold gjør at du får ypperlige solskjermingsprodukter til svært hyggeligere priser. Vi leverer et stort utvalgt solskjerming, alt i fra tradisjonelle persienner til våre mest populære plissegardiner. Vi har noe for enhver smak.

Vi tilbyr gratis befaring, oppmåling og rådgivning og gir deg et skriftlig pristilbud samme dag. Vi leverer blant markedets beste produkter til svært konkurransedyktige priser og utvikler solskjermingsprodukter designet for å ha en lang levetid med slitesterke materialer. Fyll inn kontaktinformasjonen under og gjør et kupp på solskjerming i dag!

Steg 1

Vennligst fyll ut skjemaet for å bestille online

  Ønsket tidspunkt

  Steg 2

  Vi tar kontakt og avtaler prosessen videre.

  Innen påfølgende arbeidsdag vil vårt kundesenter ta kontakt med deg og avtale nærmere tidspunkt for når befaringen skal gjennomføres. En av våre kundekonsulenter kommer til avtalt tid og sted for gjennomgang av alternativene innen solskjerming. Vi har en rådgivende rolle og vil gi en uforpliktende anbefaling basert på hvilke produkttyper som vil dekke ditt behov.

  Steg 3

  Motta et uslåelig og uforpliktende tilbud

  Vår befaring inkluderer gratis oppmåling og skriftlig tilbud på stedet. Det viktigste for oss er at du har en positiv opplevelse i møte med vår kundekonsulent.