SUPERKAMPANJE: -40% på våre eksklusive lamellgardiner

Lamellgardin

Lamellgardiner er en type innvendig solskjerming som består av en rekke små stofflameller som er festet til en «bjelke». De kan enkelt justeres for å regulere lyset som trenger inn i rommet.

En av de største fordelene med lamellgardiner er at de gir god kontroll over lysinnstrålingen. Du kan enkelt justere vinkelen på lamellene for å blokkere eller tillate så mye lys som du vil. Dette gjør at du kan skape en behagelig atmosfære i rommet, uavhengig av om solen skinner eller om det regner.

En annen fordel med lamellgardiner er at de er enkle å vedlikeholde. De kan enkelt rengjøres med en fuktig klut. Dette gjør at du kan holde dem rene og friske i mange år fremover. Alt i alt gir lamellgardiner en praktisk og stilfull løsning for innvendig solskjerming. De gir deg god kontroll over lyset, gir et stilfullt utseende og er enkle å vedlikeholde.

Book befaring

Hvorfor lamellgardin?

Lamellgardiner er en populær type vindusbehandling som er kjent for sin elegante og moderne stil. De består av en serie tynne, vertikale lameller som kan justeres for å kontrollere lys og innsyn. Lameller er en populær løsning for store vindusflater og skyvedører på grunn av deres enkle betjening og glatte funksjon. Lamellgardiner gir også god isolasjon mot varme og kulde, og kan bidra til å redusere energikostnadene. Gardinene leveres med 89mm eller 127mm bredde, med innsydde bunnlodd. Gardinene betjenes med stang eller snor.

Tilbake til produktoversikten

Lamellgardiner hos Far&Sun Solskjerming

Det er mange fordeler med å velge lamellgardiner fra vår solskjermingskolleksjon. For det første er våre lamellgardiner laget av materialer av høy kvalitet som garanterer en langvarig og holdbar løsning for solskjerming. Vi måltilpasser og leverer et skreddersydd produkt, som størrelse, stoff, lysinnslipp, betjeninsmetode, farge med mer.

Våre lamellgardiner gir en høy grad av kontroll over lysinnslippet i rommet ditt. Du kan enkelt justere lamellene for å slippe inn ønsket mengde lys, samtidig som du får muligheten til å skjerme for innsyn. Vi tar stolthet i å yte god service til våre kunder, og vårt team av eksperter står klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte solskjermingsløsningen for dine behov. Hos oss kan du forvente en trygg og pålitelig handel, og vi garanterer at du vil være fornøyd med ditt kjøp av lamellgardiner fra oss.

Bestill gratis befaring