Forvent kun det beste

Far&Sun Solskjerming AS er en solskjermingsleverandør med høy kompetanse og erfaring innen bransjen. Vi har et stort utvalg av produkter, inkludert plisségardiner, lamellgardiner, rullegardiner og persienner. I tillegg tilbyr vi tradisjonelle gardiner, liftgardiner og av/på gardiner. Gjennom en gratis og uforpliktende befaring finner vi den beste løsningen med våre kunder. Som den trygge leverandøren jobber vi hardt for å sikre at alle våre kunder er fornøyde med både produktene og servicen vi leverer.

Våre produkter

Hvorfor oss?

Far&Sun Solskjerming skal oppleves som den trygge leverandøren. Vårt mål er levere kvalitetsprodukter til markedets beste priser med rask levering. Det finnes en jungel av løsninger på markedet, og med vår bransjeerfaring sørger vi for at vi finner den riktige løsningen for deg og ditt hjem, innenfor ditt budsjett. Vi strekker oss langt for at våre kunder skal være fornøyd, alltid!

Hyggelige priser

Ypperlige produkter

Totalleverandør

Et perfekt resultat...

...krever presisjon og kreative løsninger

Derfor ønsker vi å gjennomføre en gratis og uforpliktende befaring før varene går i produksjon. Du mottar et pristilbud på kun noen få minutter.