Standard

Standard plissegardin leveres med dobbel tekstil hvor du unngår synlige tråder. Modellen er håndtaksbetjent med hev/senk funksjon og er et meget fleksibelt produkt. Produktet egner seg godt både som solskjerming og innsynsskjerming, og vil bidra til å isolere vinduet for varmeinnslipp og kuldeutslipp. Modellen egner seg særlig godt i kombinasjon med lystett tekstil hvor formålet er å ha minst mulig lysinnslipp. Aluminiumsprofilen klikkes over festebrakettene i bunn og topp som gjør dette til et utmerket produkt for lystett resultat. Produktet kan både leveres med skjermende og lystett tekstil av svært høy kvalitet i et stort utvalg farger. Profil og håndtak leveres hvit, sort, grå eller antrasitt. Produktet har fire festepunkt og kan monteres vindusnært, i foring eller på vegg ved bruk av veggbraketter. Far&Sun Solskjerming anbefaler denne modellen i tilfeller hvor kunde ønsker minst mulig lysinnslipp.

 

Modellen leveres opptil 160cm i bredde 300cm i høyde. Eventuelle overskridelser leveres uten garanti.

Premium

Premium plissegardin leveres med dobbel tekstil hvor du unngår synlige tråder. Modellen er håndtaksbetjent med hev/senk funksjon og er et meget fleksibelt produkt. Produktet egner seg godt både som solskjerming og innsynsskjerming, og vil bidra til å isolere vinduet for varmeinnslipp og kuldeutslipp. Modellen egner seg særlig godt i oppholdsrom med skjermende tekstil, men fungerer vel så godt for lystett resultat. Merk at ved sistnevnte vil man oppnå et noe større lysinnslipp i topp og bunn til sammenligning med Standard plissegardin.  Aluminiumsprofilen legges over festebrakettene i bunn uten klikkfunksjon for enkelt betjening. I topp klikkes profilen på plass med magnetlukking for enkel lukking. Produktet kan både leveres med skjermende og lystett tekstil av svært høy kvalitet i et stort utvalg farger. Profil og håndtak leveres hvit, sort, grå eller antrasitt. Produktet har fire festepunkt og kan monteres vindusnært, i foring eller på vegg ved bruk av veggbraketter. Far&Sun Solskjerming anbefaler denne modellen i tilfeller hvor kunde benytter skjermende tekstil (ikke lystett) eller aksepterer noe lysinnslipp ved topp- og bunnprofil.

 

Modellen leveres opptil 150cm i bredde 300cm i høyde. Eventuelle overskridelser leveres uten garanti.

Snorbetjent

Snorbetjent plissegardin leveres med dobbel tekstil hvor du unngår synlige tråder. Modellen er snorbetjent og leveres med både hev/senk funksjon (dobbel snor) eller kun senk funksjon (enkel snor, valgfri betjeningsside) som er fast i topp. Produktet egner seg godt både som solskjerming og innsynsskjerming, og vil bidra til reduksjon av oppvarming av boligen. Modellen egner seg særlig godt i oppholdsrom med skjermende tekstil, men kan leveres som lystett resultat. For sistnevnte vil Standard plissegardin normalt anbefales, så lenge vinduet ikke overskrider størrelsens maksbegrensning.   Modellen monteres fast i topp og må normalt fest i foring eller på vegg med veggbrakett på grunn av monteringsdybde. Produktet kan både leveres med skjermende og lystett tekstil av svært høy kvalitet i et stort utvalg farger. Ved senk funksjon vil det være synlige tråder som bærer profil og tekstil. Profil leveres hvit, sort, grå eller antrasitt. Far&Sun Solskjerming anbefaler denne modellen på større vinduer, manglende festepunkt for Standard/Premium plissegardin eller i enkelte tilfeller ved montering i foring.

 

Modellen leveres opptil 220cm i bredde 300cm i høyde. Eventuelle overskridelser leveres uten garanti.

Motorisert

Motorisert plissegardin leveres med dobbel tekstil hvor du unngår synlige tråder. Modellen har samme oppbygning og funksjonalitet som den Snorbetjente, men har noe større «kasse» som monteres i topp. Motor er batteridrevet og lades enkelt med USB-C kabel som gjør at elektrikerarbeid og tilrettelegging for strøm unngås. Motor støtter Thread og Matter tilkobling og kan integreres mot smarthjemløsning. Løsning kan betjenes med snor på gardin, fjernkontroll og/eller app/smarthjem.

Far&Sun Solskjerming anbefaler denne modellen på større vinduer, manglende festepunkt for Standard/Premium plissegardin eller i enkelte tilfeller ved montering i foring.

Modellen leveres opptil 250cm i bredde 250 i høyde. Eventuelle overskridelser leveres uten garanti.

Skråplisse

Skråplisse leveres med dobbel tekstil hvor du unngår synlige tråder. Modellen er snorbetjent og leveres med senk funksjon som er fast i topp. Produktet egner seg godt både som solskjerming og innsynsskjerming, og vil bidra til reduksjon av oppvarming av boligen. Modellen egner seg særlig godt i oppholdsrom med skjermende tekstil, men kan leveres som lystett resultat. Modellen monteres fast i topp og må normalt fest i foring eller på vegg med veggbrakett på grunn av monteringsdybde. Produktet kan både leveres med skjermende og lystett tekstil av svært høy kvalitet i et stort utvalg farger. Profil leveres hvit, sort, grå eller antrasitt. Far&Sun Solskjerming anbefaler denne modellen på skråvinduer, i tillegg til Skrålamell.

 

Modellen leveres opptil 150cm i bredde 240cm i høyde. Eventuelle overskridelser leveres uten garanti.