Elegant og pålitelig

Vår eksklusive utvendige Zipscreen har et elegant design og tilfører et estetisk preg samtidig som den effektivt skjermer mot sol og varme.

Med en ekstra solid og tung bunnlist garanterer vår premium Zipscreen optimal stabilitet i alle værforhold. Alle våre skinner og profiler er fremstilt av førsteklasses pulverlakkert aluminium, sikrende lang levetid uten risiko for korrosjon. Vår løsning er spesielt tilpasset det krevende norske klimaet.

Standardleveranse inkluderer profiler i hvitt, grått eller svart, men tilpasning til andre farger er tilgjengelig ved forespørsel. Våre erfarne rådgivere veileder deg gjennom vårt brede utvalg av duker, slik at du velger en som møter dine behov perfekt. Valg av duk er avgjørende for å oppnå ønsket balanse mellom solskjerming og utsyn.

Vår premium Zipscreen er ideell for terrasser og vinterhager, og skaper en innbydende uteplass uansett værforhold. Alle våre Zipscreens og markiseløsninger er produsert i Norge og nøye tilpasset det utfordrende norske klimaet.

Book befaring

Laget for nordiske forhold

Opplev det ultimate innen solskjerming og temperaturkontroll med våre utvendige Zip screens. Disse innovative skjermene kombinerer moderne design med avansert teknologi for å gi deg en skreddersydd løsning for ditt hjem eller bedriftsmiljø.

Uansett om du ønsker en minimalistisk estetikk eller en mer tradisjonell stil, vårt brede utvalg av farger og materialer lar deg tilpasse Zip screenene etter dine unike behov og preferanser. Med en jevn operasjon og enkel bruk, gir disse skjermene ikke bare beskyttelse mot sollys og varme, men også ekstra privatliv og sikkerhet.

Enten det er på terrassen eller for store vindusflater, våre Zip screens tilbyr pålitelig ytelse gjennom alle årstider, takket være deres robuste konstruksjon og værbestandige materialer. Utforsk vårt utvalg i dag og opplev den perfekte balansen mellom funksjonalitet, estetikk og holdbarhet for ditt hjem eller bedrift.

Book befaring