SUPERKAMPANJE: -40% på våre eksklusive rullegardiner

Rullegardin

Ypperlig kvalitet til hyggelige priser

Sammen finner vi den riktige løsningen

Rullegardiner er en av de mest populære formene for innendørs solskjerming. De fungerer ved å spole opp og ned på en stang ved hjelp av en mekanisme, slik at du kan regulere lysinnstrømningen i rommet ditt. Rullegardiner er enkel å betjene og gir et elegant utseende til ethvert vindu.

Fordelene med rullegardiner inkluderer at de er enkle å betjene og kan justeres til å gi så mye eller så lite lys som du ønsker. De gir også et effektivt beskyttelse mot UV-stråler, noe som kan beskytte møbler og tekstiler i rommet ditt. Rullegardiner tilbyr også en høy grad av privatliv, da du kan regulere hvor mye lys som slipper inn i rommet.

En annen fordel med rullegardiner er at de kan tilpasses et bredt utvalg av design og farger, slik at du kan finne det som passer best til din stil og interiør. De er også rimelige og enkle å vedlikeholde, og de kan vare lenge hvis de behandles med omtanke.

I tillegg til å tilby funksjonalitet og stil, kan rullegardiner også bidra til å spare på energikostnadene ved å hindre varmetap om vinteren og overoppheting om sommeren.

Alt i alt gir rullegardiner en effektiv og elegant løsning for solskjerming innendørs.

Book befaring

Hvorfor rullegardin?

Rullegardiner er en allsidig og praktisk type vindusbehandling som er populær for sin enkle betjening og stilige utseende. De består av en enkel rull med stoff som kan trekkes opp eller ned etter behov. Rullegardiner er tilgjengelige i en rekke forskjellige stofftyper, fra transparente til mørkere varianter som gir mer privatliv og solskjerming.

En av fordelene med rullegardiner er at de kan monteres i alle typer vinduer og dører, og passer godt til moderne og minimalistiske interiørstiler. De er også en effektiv løsning for å kontrollere lysinnslippet og gir deg muligheten til å skape den ønskede atmosfæren i hjemmet ditt.

Våre rullegardiner kommer i en rekke forskjellige farger og design, slik at du kan finne en som passer perfekt til din innredning. Vi bruker også materialer av høy kvalitet for å sikre at våre rullegardiner er slitesterke og gir en langvarig løsning for solskjerming.

Enten du trenger en gardin som gir mer privatliv, eller en gardin som slipper inn mer lys, vil våre rullegardiner gi deg den fleksibiliteten og funksjonaliteten du trenger. Med en enkel betjening og et stilig utseende, er rullegardiner en smart og populær løsning for alle typer vindusbehandlinger.

Se våre modeller

Rullegardin hos Far&Sun Solskjerming

Rullegardiner er en allsidig og praktisk type vindusbehandling som er populær for sin enkle betjening og stilige utseende. De består av en enkel rull med stoff som kan trekkes opp eller ned etter behov. Rullegardiner er tilgjengelige i en rekke forskjellige stofftyper, fra transparente til lystette varianter som mørklegger rommet. Vi leverer med sideskinner og topkasett for en garantert lystett resultat.

Rullegardiner monteres som regel i foringen eller på vegg, og passer godt til moderne og minimalistiske interiørstiler. Våre rullegardiner leveres både med og uten motor, og kan enkelt betjenes telefonen, fjernkontroll eller veggbryter. Rullegardinene måltilpasses på størrelse, farge, tekstil og betjeningsmetode. Velg mellom perforert, halvtransparent eller lystett tekstil.

Book befaring